Don't Leave
1 2 3 4 5 +


  • Hai hai. Ex Pmr Victim Candidates 2013 :'3

  • Put your cbox code here ~



  • Skins: Mayra
  • Help: Amiraa
  • Dyee senyumm kat aku weyh ~
    Sabtu, 31 Disember 2011 | 0 Comments



    Assalamualaikummmm ~~ *Jawabb okee , Ape khbar , Sehadd ~
    Okeeyhh aku rindu blog aku , da lamee takk update ,
    Noww , ary ni aku nakk update puas-2 haha ~ Rinduu kowtt ~~
    Oke now story boutt , *DYE SENYUMM KATT AKU WEYH"
    Kauu adoo ? Hahaha , Nakk tauu sapee ,
    Dye laa :) Org yg selalu aku sebott-2 kan tu ,
    Weyhh betoll , aku takk tipuu korang , dye senyumm kat aku weyh time aku da abz beli buku 
    utk next year *Form 2 , 
    Gilerr la , Bilee dye senyumm makin ensommm aku tgkk , *Cairr aku beb ~ Nasebb aku still kuatt iman ~
    Hahaha , Time tu makk aku tgh bercakap ni dgn kawan dye , then msee tu gakk
    dye SENYUMM kat aku ~ , *Ya Allah Andaikann aku dapad memiliki nyee 
    Dengann ape punn jua , aku still akan tnggu kau smpaii bile-bile pun , *Aku berjanji aku akan tnggu kau , dan atas senyumm kau tu , Terima Kasih , senyumann kau tu akan akusimpann d dalam hati 
    aku ~  , Butt pelikk arr smpaii skunkk aku takk leh luper kan senyumann kau tu ,,
    Aku maseh-2 terbayang kan senyumm kau di kepala aku ,
    ia bermain , berlegar-legarr di kepala aku ,  *Sumpahh aku cairr laa same KAU <3
    Okeyh  , now di hati aku adee kauu sorangg je :)

    Oke la Bai baiii ,
    Asssalamualaikummm >.<